Saturday, April 2, 2011

H A P P Y A N D T H A N K Y O U U :')

heyhey ! korangg ! korang nk tahu ta sbb ape aku happy hry niy ? ahaaaa . dengar eh aku nk ctew , tp pendek jelha , malas nk ctew pnjg2 , hee :-D .
aku happy sbb hry niy aku klua ngn adek aku yg tggi lonjong ! korang nk tahu sape ? iaitu MUHAMMAD AMIRUL HAQEEM ! ahaaa . tadi ken , aku klua ng dy bpk awl nye . sblum aku nk klua , dy msg da aku . selok tny ble nk klua weyh ? pagi2 bute msg aku dohh , adoiii . HAHAAHA ! tapi tape lha ken ? biase lha umur dy baru 15 thun ! ececeh . mcm aku niy tua lha sangat ken ? HAAHAH ! tapelhaa , ta kesah pown korang nk ckp aku tua ke hape ke ken ? asal ken jgn kutuk da lha ek ? huhu , hmm .. alaaa aku niy mcm da lari dari topik lha pulaaak . HAHA  ! haa smbung alek yg adek aku tadi . lps da jmp si adek aku yg lonjong niy , dy tny aku . '' kaka , nk aiskrim ta ? adek blanje . '' dlm hati aku , woah ! nk blanje ? tapayah lha , susah2 jeh . then adek aku ckp , lhaaa , adek nk blanje niy , cpt lhaa , nk bli niy . pstho dlm hati aku woh ! lagi lha bebunge3 ken ? HAAHAHA ! selok doh aku ! :) , lps dy da blanje aiskrim , kteorg niy , pegy lha pusing satu mega . penad auwh ! lps da psing2 , ex gf adek aku niy msg pulaaak ajak jmp at kfc , kteorg niy pegy lhaa at kfc uh . pegy2 , ex gf kwn dy , malu2 plaaak nk salam ng aku , tp budak tho comel ! agaaga !  tp korang jgn salah phm pulaak yee ? aku juz suka tengok muke budak tho jeh okaaaay ? :) lps da jmp2 ex gf si lonjong niy , kteorg gy pusing2 dan pusing lagi . woah ! bapokk boringnye at mega uh ! then adek aku tny lagi '' kaka , nk pegy mne niy ? '' aku ckp hm , ta tahu lhaa . ikot adek lhaa . lps tho dy ckp , '' kaka . jum tgok wyg nk ? '' aku ckp okay jeh , jum lhaa . lps da pegy at cinemas tho , aku tny adek aku , nk blanje kaka ke ? dy ckp yelhaa . hehe , tapelhaa , hry niy adek blanje kaka ! huhu , korang nk tahu aku tgok ctew ape ? ahaaaa , aku tgok cter  ANU DALAM BOTOL . agaga ! tp ctew tho da lme da .. 24 march start men ctew tho .. kteorg jeh yg lmbt tgok . hohoh ! hm , tu jelha nk ckp ! da tada idea nk ckp da ! HAAHA ! sorry ! anyway , adek  MUHAMMAD AMIRUL HAQEEM , thanks sbb blanje kaka aiskrim and blanje tengok wyg , and btw , kaka happy klua ng adek hry niy , wlaupown hry niy kaka ta bnyk ckp ngn adek . kaka niy sbnrnye bnyk ckp , tp , ble da jmp adek yg ke due kali , kaka ase cm segan2 lagi ng adek . woah ! gtu skali aku ken ?! segan lha sangat ken ? HAHA ! tape adek , nty lau kte jmp lagi , kte ckp bnyk2 , jgn bhenty tw ? ckp smpai kte da nk alek nty , AHAHA ! ILOVEYOUUUU lhaa adek ! <3 , hehe :) , adek  MUHAMMAD AMIRUL HAQEEM , jgn lha kembang pulak hidung tho yee ? AHAHA !
 k lha ! selamat membaca :) kbyeeee :) <3

No comments:

Post a Comment